Новини сайту

У далекобійника вилучили кілька карток тахографа. Що виявила італійська поліція?

У далекобійника вилучили кілька карток тахографа. Що виявила італійська поліція?

MT UNDI -
Кількість відповідей: 0

Із такою ситуацією зіткнулася кілька днів тому поліція Італії. Дальнобійник опинився на шляху великої перевірки. Її правоохоронці проводили в рамках перевірки транспортних засобів у районах, де розташовані середні школи. Акція була покликана підвищити безпеку доріг, поблизу яких часто перебувають діти.

Водія вантажівки, який наражав на велику небезпеку себе та інших, було затримано в комуні Робекко-суль-Навільйо. Після перевірки виявилося, що в дорозі він перебуває вже 18 годин, а щоб такий тривалий час безперервного водіння не розкрився, використовує чужі карти тахографа. Вони були зареєстровані на інших людей.
Усі ці карти було вилучено, далекобійник отримав штраф у розмірі 2 тис. євро. Крім того, ліцензію на перевезення було відкликано, і поки невідомо, які умови він має виконати, щоб отримати її назад.

Поліцейські ще раз нагадали, що такі порушення будуть каратися суворо. Водії не завжди усвідомлюють всю серйозність ситуації, яку вони створюють на трасі. Тим більше, коли випадки безперервного водіння настільки кричущі – практично доба без сну.